Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

maxim is een organisatie met drie vestigingen in Brabant.

De medewerkers van maxim vormen samen een gekwalificeerd team, dat slagvaardig te werk gaat.

Bij maxim zijn de lijnen kort en daardoor kan men onderling snel reageren op actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Hierdoor kan optimale dienstverlening worden geboden. Voor functies op ieder niveau en in alle branches kunnen werkgevers en werkzoekenden bij maxim terecht.


administratief
Een zieke secretaresse of telefoniste is heel vervelend. Vaak zijn het echte 'duizendpoten' waar je van alles en nog wat aan kunt overlaten. maxim uitzendbureau kan de pijn wat dat betreft natuurlijk niet helemaal wegnemen maar wel verzachten. U kunt er van op aan dat de uitzendkrachten van maxim de trein weer snel op de rails hebben.

medisch
maxim uitzendbureau is kind aan huis bij zorginstellingen en ziekenhuizen. Op zich is dat niet verwonderlijk. maxim uitzendbureau besteedt zeer veel zorg aan de selectie van geschikte kandidaten voor dit verantwoordelijk werk. Dit letterlijk en figuurlijk mensenwerk vereist dat volgens maxim nu eenmaal.
produktie
maxim uitzendbureau levert mensen die van aanpakken weten. Dat geldt niet in de laatste plaats voor de produktiesector. Maar ook voor de land- en tuinbouw, de horeca en de schoonmaakbranche kan maxim een beroep doen op gemotiveerde medewerkers. Zij hebben aan een half woord genoeg om te weten wat er van hen verwacht wordt. Een geruststellend idee vindt u niet?
technisch
'De jongens met de gouden handjes', zo worden de mensen van maxim ook wel genoemd. maxim heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als het gaat om de toelevering van technisch personeel. Naast inzet en inzicht beschikken de medewerkers van maxim over gereedschap. Gerenommeerde bedrijven doen daarom regelmatig een beroep op het vakbekwame personeel van maxim, dat nu net dat tikje extra te bieden heeft.
maxim zet graag de puntjes op de i !

Om een juiste match te kunnen maken, stelt maxim het op prijs om in een persoonlijk onderhoud alle wensen door te spreken om een succesvol resultaat te kunnen behalen.

Voor meer info, neem zo snel mogelijk contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.