Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Dakdekkers

Beschrijving:

 

Wij zijn op zoek naar leergierige vakmensen die als dakdekker aan de slag willen. Onze opdrachtgever is een vakkundig en sterk groeiend bedrijf in de dakbedekking. Ze zijn gespecialiseerd in opdrachten voor onder andere villa’s en nieuwbouw voor particulieren, monumentale panden en landgoederen. Dit doen ze allemaal met veel enthousiasme en uitertste zorg voor kwaliteit.

Voor de uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s die graag het vak willen leren.

Wat mag je verwachten?

Je komt terecht in een professioneel en toekomstbestendig bedrijf. Je kunt hier veel  zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en uitdaging krijgen. Hun medewerkers hebben veel expertise, zelfstandigheid en beslissingsbevoegdheid. De motivatie en betrokkenheid binnen het team is dan ook zeer groot. Ze brengen hun kennis en expertise graag op jou over. Het vak krijg je aangeleerd door het meegaan met ervaren mensen in combinatie met leren via hun eigen opleidingscentrum. Daarnaast mag je ook een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Wat breng je mee?

-          Een leergierige werkhouding

-          Een harde werker

-          Representativiteit

-          Bereid zijn om op hoogte en buiten te werken

-          Technisch inzicht

-          Flexibiliteit, Geen 8-tot-5- mentaliteit

Verder ben je woonachtig in de omgeving van Herwijnen, Vlijmen of Rijsbergen. Je kunt dan met een van de vakmannen meerijden.

Heb je interesse in de bovenstaande vacature, dan ontvangen wij graag een Curriculum Vitae van je.
Dit kan per e-mail naar: 
waalwijk@maximjob.nl
Voor meer informatie kun je bellen 0416-675130.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Dakdekkers, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden