Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Ervaren productiemedewerker

Beschrijving:

Voor een groeiende MKB opdrachtgever in de regio Waalwijk zoeken wij een ervaren productiemedewerker voor het vervaardigen van aluminium kozijnen, deuren, vliesgevels, etc.

De werkzaamheden:

In een werkplaats ga je in teamverband aluminium kozijnen, deuren en vliesgevels samenstellen van voorwerken tot het beslag en rubbers inbouwen en het product montage gereed maken. Het betreft maatwerk met veel afwisseling voor woning- en utiliteitsbouw waarbij het hele proces is gericht op topkwaliteit.

Over jou:

  • Je hebt reeds enige ervaring opgedaan met bovengenoemde werkzaamheden  (aluminium)
  • Je hebt technische affiniteit en weet van aanpakken
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je werkt secuur/nauwkeuring, kunt goed maat nemen

Over de vacature:

Het betreft een fulltime baan voor lange duur in dagdienst. Er bestaat uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. De verdiensten zijn via de CAO metaal. 

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel 0416675130 of app 0640766780. Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel, dan e-mail jouw gegevens naar Waalwijk@maximjob.nl. We zien uit naar jouw reactie. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Ervaren productiemedewerker, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden