Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Monteur aluminium kozijnen, deuren, vliesgevels

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in Den Bosch, zoeken wij per direct een ervaren monteur aluminium kozijnen, deuren en vliesgevels. 

Over de functie:

Je werkt samen met een leuk team van collega’s als monteur van aluminium kozijn- en gevelsystemen. Op basis van een technische tekening of beschrijving weet jij hoe kozijnen geplaatst moeten worden. Je voelt je verantwoordelijk voor het eindresultaat. Jij bent pas tevreden als onze klanten dat ook zijn! Je werkt voornamelijk in de buitendienst, en komt zodoende een grote diversiteit van werk tegen. Van een eenvoudig kozijn vervangen tot een compleet woonhuis of bedrijfspand met aluminium kozijnen, het hoort allemaal thuis in jouw werkgebied. 

Functie-eisen:

 

  • Ervaring in de bouwwereld of techniek
  • In bezit van een geldig VCA-certificaat is wenselijk, niet vereist
  • In bezit van rijbewijs B
  • Bij voorkeur een technische opleiding/achtergrond
  • Ervaring met aluminium is vereist

Heb je interesse in deze vacature?

E-mail jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je bellen 0135219615 of appen 0640611565.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Monteur aluminium kozijnen, deuren, vliesgevels, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden