Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Tekenaar Bouwkundig

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar een bouwkundig tekenaar met recente en relevante werkervaring in dit vakgebied. Het betreft een fulltime baan voor lange duur (minder uren in overleg).

Over de werkgever:

Een innovatieve speler in de bouwwereld en een begrip in de bouwwereld. De tekenkamer bestaande uit 8 personen zoekt uitbreiding voor het tekenen van klant specifieke projectmatige prefab oplossingen (bouwkundige en productietekeningen). Onze relatie is informeel en no-nonsense. Er is ruimte voor humor en een onderhoudend gezellig praatje. Goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij prettig. Uiteraard ben je er om te werken en moet er gepresteerd worden. 

Over de functie: 

Je neemt de eerste offerte als basis om voor de klant aan de slag te gaan. De klant wordt hierbij door jou op maat bediend van offerte tot en met de productie en uitlevering.

*Tekenen van totale Prefab-oplossingen voor daken, wanden en dakkapellen (zowel bouwkundig als productie)

 • Maken van tekeningen in AutoCAD
 • Maken productietekeningen in HSB-CAD
 • Modelleren volgens BIM (IFC)
 • Maken van bestellijsten vanuit productietekeningen
 • Verzorgen van de overdracht van het tekenwerk naar productie en bedrijfsbureau

*Overleg met opdrachtgevers met betrekking tot afstemming van de specificaties van de projecten.

 

Over jou:

Onze opdrachtgever omschrijft zichzelf als no-nonsense, informeel, humor waarbij goede communicatie een grote rol speelt. Voel je je thuis in deze sfeer? Hiernaast is het natuurlijk van belang dat je een goed stuk tekenwerk aflevert, kwaliteitsbewust, meedenkend, zelfsturend en proactief bent.

 • Opleiding op HBO-niveau in de bouwkundige richting
 • Tenminste 2 jaar werkervaring met het maken van bouwkundige tekeningen in AutoCAD
 • Ervaring met HSB-CAD is zeer gewenst
 • Goede communicatieve en contactuele vaardigheden zijn essentieel, omdat je veelvuldig contact met klanten en opdrachtgevers hebt
 • Uitstekend proces- en planmatig inzicht en klantgericht denken
 • Je kunt goed in teamverband werken, bent een teamplayer, onderlinge afstemming met collega's en externe partijen is van groot belang 

Interesse in deze functie?

Neem dan contact op met Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. Je kunt jouw Curriculum Vitae e-mailen naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen 0135219615, appen met 0640611565 of loop gewoon even binnen aan de Burg. Verwielstraat 3a in het centrum van Oisterwijk. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Tekenaar Bouwkundig, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden