Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Hovenier

Beschrijving:

Voor een hoveniersbedrijf in de omgeving van Oisterwijk zoeken wij een fulltime hovenier (leerling of ervaren) aanleg en/of onderhoud. 

Over de functie:

Onze opdrachtgever staat open voor een ervaren hovenier, maar ook voor een jongeman die het vak graag wil leren en de wil heeft om een vakbekwaam hovenier te worden. Je gaat tuinen onderhouden en nieuwe tuinen aanleggen bij particulieren en bedrijven. Bijvoorbeeld gras maaien, snoeien, tuinen opnieuw inrichten, bestrating leggen, planten, bomen plaatsen, vegen, harken, schoffelen, meedenken met de klanten over de tuinplannen, advies geven over verzorging van planten en bomen, etc. Je werkt zowel handmatig als met machines. Een afwisselende baan, waar je een bijdrage levert aan het realiseren van een mooi eindresultaat.

Over jou:

Je bent een ervaren en opgeleide hovenier of een jongeman die het vak wil leren met veel interesse in groen buitenwerk. Je bent representatief en communicatief vaardig, zodat je klanten netjes te woord kunt staan. Het betreft fysiek buitenwerk in (bijna) alle weersomstandigheden. Je werkt netjes. Je bent fulltime beschikbaar voor lange duur. Ook beschik je over rijbewijs B en bij voorkeur E. Ook neem je initiatief. 

Over het bedrijf:

Een gezellig relatief kleinschalig MKB bedrijf met 5 collega's. Zij staan voor kwaliteit, de wensen van de klant staan centraal waarbij persoonlijk contact van groot belang is. Het bedrijf onderhoudt, ontwerpt en legt tuinen aan bij particulieren en bedrijven. De inschaling en betaling loopt via de CAO hoveniers in Nederland.

Interesse?

Stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl of bel 0135219615 of app 0640611565. Je kunt vragen naar Liesbeth of Suzanne. We komen graag in contact met jou. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Hovenier, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden