Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Stoffeerder

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij een fulltime (leerling) stoffeerder. De vacature is ontstaan, doordat het bedrijf groeiend is en het vaste kleine team wil uitbreiden. 

Over het bedrijf:

Een informeel, gezellig en zeer ervaren Brabants bedrijf en team, dat al heel wat jaren adviseert in totale meubelinrichting.

Over de functie:

Je werkt veelal in een team van 2 personen. Als je goed ingewerkt bent, dan kun je ook projecten alleen gaan uitvoeren. Het is de bedoeling dat je al werkend een mooi vak leert. 

  • Je verricht de werkzaamheden bij klanten veelal in de omgeving van Oisterwijk met een enkele uitzondering wat verder weg in Nederland
  • Je gaat het vaste team ondersteunen met het afleveren van meubels en de daarbij horende montage
  • Je ondersteunt bij het inmeten en hangen van vitrage, gordijnen en alle andere voorkomende raamdecoratie
  • Je meet vloeren in en legt vloeren (inclusief het op maat maken en snijden). Dit gaat van vloerbedekking, laminaat tot PVC en meer.
  • Verder ga je alle voorkomende werkzaamheden verrichten zoals het anders inrichten van de showroom en het bijkomend sjouw- en montagewerk

Over jou: 

  • Bij voorkeur heb je enige ervaring in de stoffeerdersbranche en heb je technisch inzicht, kun je omgaan met gereedschap
  • Je bent representatief, communicatief vaardig en betrouwbaar/discreet. Dit omdat jij het visitekaartje  van het bedrijf bent en veel bij klanten thuis komt.
  • Je werkt netjes en accuraat. Ruimt alles op als je het project verlaat

Overige informatie:

Je wordt ingeschaald via de CAO wonen. Voor een starter is een indicatie wat betreft inschaling functiegroep B en salaris € 1725,00 bruto per maand bij 21 jaar en ouder.

Interesse in deze leuke baan?

 

Stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl of bel 0135219615 of app 0640611565. Je kunt de sollicitatie richten en/of vragen stellen aan Suzanne of Liesbeth. We staan je graag te woord.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Stoffeerder, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden