Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Industrieel reiniger

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een industrieel reiniger.

 

Ze zijn actief in de regio Raamsdonksveer, Oosterhout en de gemeente Werkendam, Breda & omstreken. Maar ook buiten deze regio kunnen zij natuurlijk ieder reinigingsprobleemoplossen.

 

Door de flexibiliteit en het 24 uur bereikbaarheid systeem van het bedrijf zijn de tijden vooral heel vroeg of in de nacht om de werkzaamheden te verichten zodat de klant hier het minst last van heeft.

 

De werkzaamheden varieren van het reinigen van leidingen, spanten, plafonds, lichtarmaturen wanden, vloeren en magazijnstellingen tot en met het volledig in- en uitwendig reinigen van productiemachines, bulk silo’s, transportleidingen inwendig/uitwendig, schakelkasten inwendig/uitwendig en centrale afzuigsystemen.

 

Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken? Reageer dan snel met je CV en motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen 0162-522600.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Industrieel reiniger, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden