Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Magazijnmedewerker

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij een zelfstandig werkende magazijnmedewerker. Het is ter uitbreiding van het vaste team en de vacature is fulltime in dagdienst voor lange duur.

Wat ga je doen:

Je wordt verantwoordelijk voor het tijdig verwerken van de uitgaande orders, het controleren, tellen en sorteren van binnenkomende goederen en het onderhouden van het magazijn. Het magazijn is tevens showroom.

De functie magazijnmedewerker vraagt om te werken in teamverband. In de loop der tijd verwachten we ook zeker enige zelfstandigheid. Wij zijn op zoek naar een duizendpoot die bereid is te leren en weet van aanpakken.

Ben je nog niet in het bezit van een heftruckcertificaat, dan krijg je mogelijkheden om dit te behalen. Dit geldt eveneens voor een VCA. Ben je niet in het bezit van een geldig VCA certificaat, dan ga je dit alsnog behalen.


Over jou:

  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent communicatief vaardig, hebt een vriendelijke en open persoonlijkheid en bent representatief
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent en werkt klantgericht
  • Je hebt oog voor detail en toont initiatief
  • Je vindt fysiek werk leuk om te doen
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • Je kunt na de inwerkperiode zelfstandig werken, je bent zelfsturend
  • Je woont in de nabijheid van Oisterwijk en omliggende dorpen
  • Je bent in het bezit van een geldig hefruck- en VCA certificaat of bent bereid dit te behalen

Over de werkgever:

Een jong, leuk, informeel, energiek en hecht team. Het bedrijf bestaat al geruime tijd, is zeer ervaren en is groeiend. Een goed en prettig bedrijf om te werken. Zij hanteren een eigen beloningsregeling. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding. 

 

Heb je vragen over deze functie en/of interesse in deze functie?

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Jouw contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Magazijnmedewerker, Oisterwijk
Man Vrouw



Maxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden