Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Assistent Hovenier

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Raamsdonksveer, zoeken wij per direct een assistent hovenier. Dit gaat om een fulltime functie.

Wat ga je doen?

Je gaat je richten op het verrichten van verschillende groenwerkzaamheden en het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Over jou:

Uiteraard heb je veel interesse richting groenvoorziening. Je bent representatief en communicatief vaardig, zodat je klanten op een nette manier te woord kunt staan. Je hebt bij grote voorkeur een rijbewijs B. Je houdt van fysiek buitenwerk en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. VCA in het bezit hebben is een pre. Al ervaring als (assistent)hovenier? Fijn! Nog geen ervaring? Geen probleem, als de wil er is wil het bedrijf je alle kneepjes van het vak bijbrengen.

Interesse in deze functie?

E-mail jouw gegevens naar raamsdonksveer@maximjob.nl of bel naar 0162-522600 en vraag naar Demi de Jong of Kelly Bouw. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Assistent Hovenier, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden