Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Industrieel Schoonmaker

Beschrijving:

Functie:

Industrieel schoonmaker

Beschrijving:

Ben jij handig, zelfstandig en wil je graag lekker wat uren maken? Heb jij ervaring als industrieel reiniger of een vergelijkbare functie? Kom werken als industrieel reiniger!

Wat ga je doen?
Als industrieel reiniger houd jij je bezig met het reinigen en renoveren van installaties. Je dag begint om 6.00 uur waar alle collega’s verzamelen. Vanaf daar vertrek je met een groep collega’s met een busje naar locatie. Als zelfstandig industrieel reiniger bestuur jij het busje naar bestemming. Je hebt contact met klanten en zorgt er voor dat je de plek schoon en opgeruimd achterlaat.

Wie ben jij?
Wij nodigen kandidaten uit die niet bang zijn om vies te worden en graag fysiek werk doen. Het is belangrijk dat je verantwoordelijk neemt en stevig in je schoenen staat. In het bezit van een VCA zijn is een pre.

Waar ga je werken?
Het betreft een bedrijf die zich specialiseert in het milieuvriendelijk technisch reinigen, renoveren en conserveren van industrieel klimaat technische installaties (verwarmings-, ventilatie-, airco- en koelinstallaties). Het betreft een hechte en relatief kleine organisatie met een informele sfeer waar je ruim de kans krijgt jezelf te blijven ontwikkelen.

Het bedrijf biedt goede doorgroeimogelijkheden en cursussen. 

Heb je interesse in de bovenstaande vacature, dan ontvangen wij graag een Curriculum Vitae van je.
Dit kan per e-mail naar: mailto:waalwijk@maximjob.nl
Voor meer informatie kun je bellen 0416-675130.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Industrieel Schoonmaker, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden