Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Hulpkracht Bouw

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Raamsdonksveer zijn we op zoek naar een fulltime hulp in de bouw. Het betreft een functie voor de langere duur en met doorgroeimogelijkheden.

 

Over de functie:

Je gaat aan de slag op de bouw met verschillende bouw-, renovatie-, onderhouds- en kluswerkzaamheden. Je helpt je collega’s met sjouwen en zetten. Uit eindelijk is het de bedoeling dat je werkzaamheden zelfstandig gaat uitvoeren.

 

Over jou:

Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Je bent in het bezit van een geldig VCA bewijs

Je hebt enige ervaring op de bouw

Je hebt de wil om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren en daarin door te groeien

 

Over het bedrijf:

Het bedrijf werkt voor zowel particulieren als bedrijven. De diversiteit van de werkzaamheden zijn erg groot. Het bedrijf werkt aan klussen binnenshuis en buitenshuis. Binnenshuis kun je denken aan een badkamer, keuken, systeemplafonds, bekleden van muren en traprenovaties. Voor buitenshuis zijn een aantal werkzaamheden het plaatsen van gevelbekleding, het maken van een garage of carport, het plaatsen van kozijnen/deuren en het plaatsen van dakkappellen.

 

Heb je zin gekregen om de handen uit de mouwen te steken?

Reageer dan snel met je Curriculum Vitae via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen via 0162-522600.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Hulpkracht Bouw, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden