Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Metselaar

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar ervaren metselaars die zelfstandig kunnen werken. Het gaat om een fulltime dienstverband en wanneer het werk van beide kanten goed bevalt zal er voorlopig zeker werk voor je beschikbaar zijn. 

Over de functie: 

  • De regio's waar gewerkt wordt is vooral Oisterwijk, Moergestel, Tilburg en Helvoirt
  • Het bedijf is werkzaam in de particuliere woning/villa bouw dus wel vereist dat je als metselaar ook bijzonder metselwerk zelfstandig kunt maken
  • Eigen vervoer is handig 

Heb jij interesse in deze leuke baan en voldoe je aan dit profiel?

 

Stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl met daarin jouw Curriculum Vitae toegevoegd. Voor meer informatie kun je bellen 0135219615 of appen 0640611565. Een afspraak maken om langs te komen op onze vestiging kan ook.  Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We komen graag in gesprek met jou!

 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Metselaar, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden