Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

(leerling) medewerker afbouw

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Raamsdonksveer zijn we op zoek naar een fulltime (leerling) medewerker afbouw. Wil je werken in een hecht team? Heb je affiniteit met de bouw? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen?

Je gaat je bezighouden met afbouwen. Bijvoorbeeld gipswanden en systeemplafonds maken. Ook komen er timmerwerkzaameden bij kijken. Deze werkzaamheden zul je uitvoeren van 06:30 ’s ochtends tot 15:00 uur ’s middags. Je vertrekt vanaf de locatie vanaf het bedrijf naar de bouwplaats, dus je zult al eerder moeten verzamelen.

 

Over jou:

·         Je bent in bezit van een geldig VCA certificaat

·         Je hebt eigen werkschoenen (deze zou je eventueel ook van ons kunnen lenen)

·         Je bent enthousiast en weet van aanpakken

·         Je hebt affiniteit met de bouw

·         Je hebt technisch inzicht

·         Bij voorkeur heb je enige ervaring in de (af)bouw. Dit is niet noodzakelijk. Een juiste instelling en de wil om snel te willen leren is des te belangrijker.

·         Je bent in de gelegenheid om zelf naar het bedrijf te kunnen komen

 

Interesse gekregen?

E-mail jouw gegevens naar raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen met 0162-522600. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

(leerling) medewerker afbouw, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden