Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Leerling Snijder

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in Werkendam zijn wij op zoek naar een leerling snijder.

 

Over de functie:

Als leerling snijder verzorg je, samen met de ervaren snijders, op één van de drie snijmachines al het snijwerk voor het vervaardigen van brochures, boeken, mappen, briefpapier en folders. Jouw taak is het transporteren van bedrukte en onbedrukte vellen van en naar de snijmachine waarna je de vellen opstapelt zodra ze gesneden kunnen worden. Deze werkzaamheden voer je 40 uur per week uit in een twee ploegendienst.


Over jou:

  • We vragen geen specifieke opleidingseisen
  • Je hebt een flexibele instelling en bent bereid te lerenArbeidsvoorwaarden:

  • Tijdens je werk krijg je een interne opleiding tot snijder zodat ook jij na goed doorlopen van de opleiding een volwaardig vakman bent
  • De opdrachtgever biedt een fijne en moderne werkomgeving
  • Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Medewerkers kunnen daarnaast rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, geregeld in de grafische CAO. Natuurlijk investeren we in jouw toekomst en bieden we waar gewenst en waar mogelijk de kans jezelf verder te ontwikkelen.

 

Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken?

Reageer dan snel met je CV via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen 0162-522600.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Leerling Snijder, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden