Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Monteur op- en afbouw kranen

Beschrijving:

 

Ter uitbreiding van het team van een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Raamsdonksveer zijn we op zoek naar een fulltime monteur. De opdrachtgever is op zoek naar een nieuwe medewerker voor de op- en afbouw afdeling. Het gaat om een functie voor de lange duur en met uitzicht op een contract.

 

Over de functie:

Je gaat aan de slag met het demonteren en opnieuw opbouwen van kranen. De machine wordt eerst zorgvuldig gedemonteerd, vervolgens geschuurd en waar nodig gereinigd en afgeplakt. Nadat de machine is gespoten, wordt de kraan opgebouwd en nagelopen op kwaliteit en netheid. Jij werkt dus aan het begin en het eind van dit proces. Je gaat sleutelen aan bijvoorbeeld plaatdelen en spiegels en je controleert het spuitwerk en de afwerking van de kraan.

Deze werkzaamheden ga je uitvoeren in een klein team van de op- en afbouw afdeling (ca. 3 medewerkers). De vaste werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07:30 uur tot 16:30 uur.

 

Over jou:

-       Ervaring in een vergelijkbare functie of met groot werkmaterieel is mooi meegenomen

-       Je bent een handige sleutelaar

-       Je werkt nauwkeurig en bent oplettend

-       Een specifieke opleiding of ervaring is dus niet vereist! Je kan je al werkend laten opleiden tot monteur kranen

 

Heb jij zin gekregen om je handen uit je mouwen te steken?

Neem dan snel contact op! Dit kan via de mail: raamsdonksveer@maximjob.nl of telefonisch: 0162-522600. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Monteur op- en afbouw kranen, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden