Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Hulpmonteur Daken

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime hulpmonteur. Je werkt samen met een monteur uit de regio Moergestel. Bij voorkeur ben je woonachtig in deze omgeving.

Over de vacature:

Je gaat samen met de monteur uit Moergestel met een bedrijfsbus naar diverse projecten in de regio Noord-Brabant om de daken te reinigen, onderhouden en repareren (bitumen en kunststof).

Het gaat om gepland onderhoud en calamiteiten. De opdrachtgevers zijn grotere bedrijven (NS, TU, KLM, etc.) en zorginstellingen zoals ziekenhuizen (ETZ, Amphia, etc.).

Je werkt op hoogte en loopt met gemak over allerlei soorten daken. Het betreft fysiek werk, ladder op en ladder af, waarbij je ook materiaal (dakbedekking en gereedschap) in je handen hebt. Je assisteert de monteur. Je leert al  werkend een vak onder (bijna) alle weersomstandigheden.  

De werktijden zijn van 07:30 tot 16:15 uur. De reistijd naar de projecten toe komt er dan nog bij. In het najaar en winter maak je werkdagen van 7,5 en 7 uur per werkdag vanwege de kortere dagen wat betreft daglicht. 

Over jou:

  • Je bent handig en hebt al wat ervaring met gereedschappen, je hebt technisch inzicht.
  • Je wilt al werkend en gemotiveerd een vak leren.
  • Je hebt geen hoogtevrees.
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA (certificaat veilig werken) of bent bereid om dit op korte termijn te behalen.
  • Je vindt fysiek werk prettig en bent graag in de buitenlucht bezig.
  • Je bent fulltime voor lange duur beschikbaar (uitzicht op een contract bij de werkgever zelf).
  • Je woont in de omgeving van Oisterwijk/Moergestel/Oirschot.
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B (geen eis).

Over de werkgever:

Een betrouwbaar bedrijf dat al meer dan 85 jaar bestaat en gespecialiseerd is in het verzorgen van degelijke dakrenovaties en dakonderhoud. Zij werken met de CAO bouw.

Over Maxim Uitzendbureau Oisterwijk:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. In Oisterwijk bestaat het ervaren team uit Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur.

Interesse in deze leuke baan?

Bel 0135219615, app 06406115656 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Graag komen we in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Hulpmonteur Daken, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden