Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Calculator Tekenaar

Beschrijving:

 

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het uitbrengen van projectvoorstellen. Je ontvangt van de klant een aanvraag en beoordeelt deze op compleetheid. Vraag van de klant, tekeningen en bestek, aangevuld met jouw adviezen, vormen de basis voor een uitgekiend ontwerp. Het maken van de projectvoorstellen vormen het merendeel van jouw werkzaamheden. Daarnaast ondersteun je de tekenaars door het (incidenteel) maken van tekeningen en het verzorgen van wijzigingen in het ontwerp.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het uitvoeren van berekeningen
 • Het maken van projectvoorstellen
 • Het(incidenteel) maken van werktekeningen
 • Het (incidenteel)wijzigen van werktekeningen
 • Het bepalen van meer- en minderwerk

Binnen deze functie ben je zelfstandig werkzaam op de binnendienst en heb je veel contact met je collega’s om zo met elkaar tot het meest uitgekiende ontwerp te komen voor de projecten. Met de commerciële binnen- en buitendienst heb je regelmatig contact en ben je de schakel tussen de eerste aanvraag tot de opdracht.


Het profiel:
Als calculator/tekenaar ben je betrokken bij de projecten in de verschillende stadia. Van de eerste aanvraag tot het bepalen van meer- en minderwerk alsmede andere project gerelateerde werkzaamheden zoals beschreven.
 

Wij zoeken iemand met:

 • Installatietechnisch of werktuigbouwkundige MBO+ / HBO denkniveau
 • Ervaring met werktuigbouwkundige installaties
 • Ervaring als Calculator/Tekenaar
 • Ervaring met AutoCad
 • Affiniteit met automatisering (Autocad, Syntess en MS Office)
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als op papier
 • Een proactieve resultaatgerichte instelling, gedreven, stressbestendig en doelgericht.
 • Een zelfstandige werkhouding die beschikt over praktisch inzicht
   

Over de werkgever:
Zij ontzorgen de installateur door de projecten vanaf de eerste aanvraag tot en met service te verzorgen. Met een enthousiaste ploeg eigen monteurs monteren wij de systemen in zowel woningbouw- als utiliteitsprojecten.

Wat bieden wij?
Een leuke afwisselende waarin je samenwerkt met een groep enthousiaste collega’s. Je komt te werken in een nieuwe, mooie en strakke bedrijfslocatie met een hele gave lunchruimte, bar :-). Zij werken met de CAO metaal en techniek.

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er zijn 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld zoals het hoort, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. In Oisterwijk bestaat het ervaren team uit Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur.

Interesse in deze vacature?

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Calculator Tekenaar, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden