Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Monteur Hulpmonteur Mechatronica Elektro Panelenbouw

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever gevestigd in de omgeving van Oisterwijk, zoeken wij een elektro/mechatronica (hulp)monteur panelenbouw. Het betreft een fulltimebaan voor lange duur.

Over de werkzaamheden:

  • Je gaat besturingskasten assembleren en testen in de werkplaats.
  • Deze geassembleerde besturingskasten ga je vervolgens plaatsen, bekabelen en opstarten op diverse locaties in Nederland. De opdrachtgevers zijn vaste klanten.
  • Aan de geplaatste besturingskasten ga je periodiek onderhoud plegen en indien nodig reparaties uitvoeren.

Over jou:

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op mbo-niveau, bijvoorbeeld MTS mechatronica of elektrotechniek.
  • Enige ervaring in de panelenbouw is gewenst.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een geldig VCA of ben je bereid dit te behalen.
  • Je bent gemotiveerd, betrouwbaar, representatief en goed communicatief vaardig.

Over de werkgever en voorwaarden:

Een kleine opdrachtgever die alleen werkt en in drukke tijden het team uitbreidt met zzpers. Hij zoekt er nu structureel een extra junior collega bij om de werkzaamheden uit te bouwen en te kunnen doorgroeien. Er wordt gewerkt met de cao-metaal en techniek.

Over Maxim Uitzendbureau Oisterwijk:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. In Oisterwijk bestaat het ervaren team uit Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur 0135219615, 0640611565, oisterwijk@maximjob.nl.

Interesse in deze baan:

Mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl, bel 0135219615 of app 0640611565. We zijn te vinden aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. We staan je graag te woord.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Monteur Hulpmonteur Mechatronica Elektro Panelenbouw, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden