Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Assemblagemonteur

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in Den Bosch, zoeken wij per direct een fulltime assemblagemonteur voor onbepaalde duur.

Over de functie:

Je gaat aan de slag als assemblagemonteur. Dit doe je na een gedegen inwerkperiode. Je assembleert aan de hand van tekeningen en instructies complete machines. Om deze goed te assembleren ben je in ieder geval bekend met elektrotechniek. Als je ook mechanisch en/of pneumatisch onderlegd bent is dat een pre.

Door jouw technische kennis en gestructureerde werkwijze ben jij in staat om machines met allerlei klant specifieke aanpassingen zeer nauwkeurig te bouwen of aan te passen. Verder contoleer je of de machines voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Je legt verantwoording af aan de productieleider.

De werktijden zijn van 08:00 tot 17:00 uur en vrijdagen van 08:00 tot 15:00 uur.

Over jou:

Enige ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de machinebouw of recent een dergelijke opleiding hebben gevolgd is een pre.

Kennis en/of enige ervaring met elektro, elektronica, mechanica en/of pneumatiek.

Je bent verantwoordelijk, communicatief vaardig, oplossingsgericht, proactief, praktisch ingesteld, flexibel, zelfstandig en collegiaal.

Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal of beide talen.

Over het bedrijf:

De opdrachtgever is een internationale speler op het gebied van de ontwikkeling, productie en distributie van professionele machines. Ze hebben business to business verkoopactiviteiten via distributeurs in meer dan 90 landen wereldwijd. Een informele cultuur met betrokken en enthousiaste collega’s die hart hebben voor de zaak. Een familiebedrijf met meerdere locaties met 70 vaste werknemers. Ze exporteren wereldwijd. Zij werken met de cao-metaal en techniek.

Interesse in deze technische baan?

Stuur jouw gegevens naar waalwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen 0416-675130 of een app sturen 0640766780. Jouw contactpersoon is Jill van Gils. We komen graag met jou in contact!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Assemblagemonteur, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden