Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Servicemonteur Buitendienst

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij een fulltime servicemonteur buitendienst voor lange duur met zicht op een contract bij de opdrachtgever zelf.

Over de werkgever:

Een informele werkgever MKB met zeer ruime ervaring. Ze bestaan al heel meer dan 40 jaar. Het werkgebied is Benelux. Ze ontwikkelen, produceren en verlenen service, onderhoud en reparatie op specialistisch technisch vlak. Het team is relatief klein. Het bedrijf hanteert een eigen beloningsregeling. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding, range €2500,00 - €3400,00 bruto per maand.

Over de functie:

 • Je gaat dagelijks in teamverband of zelfstandig naar bestaande klanten om je daar bezig te houden met reparatie en/of onderhoud aan de installaties.
 • Je houdt je bezig met water, elektro, mechatronica, besturingstechniek, etc. 
 • Je bent zeer afwisselend bezig aan systemen die voortdurend geïnnoveerd worden. 
 • Je wordt intern opgeleid, waarna je een goed uitgeruste servicewagen ter beschikking krijgt.

Over jou:

 • Je beschikt over een achtergrond op het gebied van elektro, mechatronica, installatietechniek of een andere vergelijkbare opleiding en/of ervaring.
 • Je bent gedreven en kunt zelfstandig werken.
 • Je bent klantgericht en communicatief vaardig.
 • Je bent flexibel ingesteld, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Jouw Nederlandse taalvaardigheid is goed in woord en geschrift.
 • Je beschikt over rijbewijs B.
 • Je bent in het bezit van VCA of bent bereid dit te behalen.

Over Maxim Uitzendbureau: 

 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Heb jij interesse in deze leuke vacature?

Stuur jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Bel 0135219615 of app 0640611565. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Servicemonteur Buitendienst, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden