Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Timmerman Machinaal Houtbewerker

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar een timmerman voor een fulltime dienstverband voor lange duur met uitzicht op een contract.

De werkzaamheden:

  • Controle uitvoeren op materialen die zijn aangeleverd en bewerkingen
  • Instellen van houtverwerkingsmachines
  • Afstellen en verwisselen van de snijgereedschappen
  • Het verhelpen van storingen het uitvoeren van klein preventief onderhoud aan de machines
  • Werken volgens de veiligheidsvoorschriften en zorgen voor een opgeruimde werkplek
  • Verwerken van bijbehorende administratie

Jouw profiel:

  • Kwaliteitsgericht, betrouwbaar en nauwkeurig
  • Bij voorkeur een opleiding richting Machinaal Houtbewerker of een aantal jaren ervaren opgedaan in een dergelijke functie 
  • Flexibiliteit met betrekking tot overwerken. Op de afdeling wordt momenteel gewerkt in dagdienst, van 6:00 tot 14:30 uur 
  • Woonachtig in de nabije omgeving van Oisterwijk (bereikbaar met OV) 

Wat biedt het bedrijf:

Een zelfstandige functie binnen een informeel productiebedrijf gericht op de bouw. Het team waarin je komt te werken is hecht, informeel en gezellig. Je komt te werken in een bedrijf waarin veel belang wordt gehecht aan jouw ontwikkeling en plezier in het werk. Er geldt een goed arbeidsvoorwaardenpakket. 

Over Maxim Uitzendbureau: 

 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Heb jij interesse in deze vacature?

E-mail jouw Curriculum Vitae of gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen 0135219615 en vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. Of stuur een app naar 0640611565. Binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk kan ook. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Timmerman Machinaal Houtbewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden