Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Servicemonteur Particulieren

Beschrijving:

 

We zijn per direct op zoek naar een servicemonteur buitendienst apparaten particulieren. 

Over de vacature:

 • Het is een afwisselende functie en bestaat uit het repareren, onderhouden, afleveren en installeren van apparatuur met bijkomende administratieve afwikkeling.
 • Ook adviseer je de klanten bij de aanschaf van nieuwe apparatuur. Dit vraagt om goede en up-to-date productkennis. 
 • Je werkt zelfstandig en bezoekt gemiddeld 8 klanten per dag.
 • De werkkring is Oisterwijk en omliggende dorpen/steden en verderop in Noord-Brabant.
 • Een aantal keer per jaar word je bijgeschoold om je kennis up-to-date te houden. 

Ben je niet de ervaren servicemonteur, maar wel een persoon met technische affiniteit en communicatieve vaardigheden, die zich het vak monteur eigen wil maken, dan vragen we je ook te reageren. 

Onze opdrachtgever is een relatief klein en groeiend bedrijf met een groot werkgebied en zeer ruime ervaring en kennis op alle vlakken in de branche. Samenwerking vinden zij zeer belangrijk, dus ze zoeken een echte informele teamspeler.

Over jou:

 • MBO werk- en denkniveau op technisch vlak
 • Ervaring in elektro- of elektronicatechniek is een pre
 • Goede motivatie en de wil om (bij) te leren moet je hebben
 • Technische affiniteit is uiteraard vereist
 • Je bent zelfstandig werkend
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit, ze stoppen pas als de klant tevreden is
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Representatief
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Goede Nederlandse taalvaardigheid in woord en geschrift

Bedrijfsprofiel:

Zijn gespecialiseerd in apparatuur en de monteurs doen daarvan de service in de werkplaats en bij de klanten thuis. In de winkel staat uiteenlopende apparatuur en een grote voorraad aan onderdelen om de klant zo snel mogelijk te kunnen helpen. In het bedrijf staat de klant centraal en daar doen we alles aan om dat waar te maken. Service- en klantgerichtheid zijn hen niet vreemd. Het is een zeer diverse functie. Zoek je een uitdagende functie in een kleine organisatie waarin collegialiteit en een informele werksfeer belangrijk is, dan ben je bij hen aan het juiste adres. Zij werken met de CAO elektrotechnische detailhandel. Aan de hand van jouw opleiding en werkervaring word je ingeschaald.

Over Maxim Uitzendbureau Oisterwijk:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. In Oisterwijk bestaat het ervaren team uit Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur 0135219615, 0640611565, oisterwijk@maximjob.nl.

Interesse?

E-mail jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. Telefonisch kun je ons bereiken op 0135219615 of app ons 0640611565. We komen graag met je in contact.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Servicemonteur Particulieren, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden