Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Machine Operator CNC Hout

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk zoeken wij per direct een fulltime machine operator CNC voor in de werkplaats.

Je gaat CNC-houtbewerkingsmachines bedienen en instellen. Zorgt voor aan- en afvoer van materialen. Ook controleer jij het geproduceerde op kwaliteit en kwantiteit.

Het is een vacature voor lange duur met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf.

Ervaring met onderstaande werkzaamheden is gewenst, maar heb jij een MBO werk- en denkniveau en heb je technisch inzicht, dan zijn er zeker ook mogelijkheden. Neem contact met ons op en wij gaan in overleg met jou bekijken of er een kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever mogelijk is. 

Wat ga je doen:

 • Je gaat je bezighouden met het bedienen, instellen van verschillende CNC-houtbewerkingsmachines. Onze opdrachtgever beschikt over een modern en uitgebreid machinepark. Je werkt hierbij met diverse exclusieve houtsoorten.
 • De werkvoorbereiding verzorgt de tekeningen. Jij schakelt de machine in de ochtend in en zorgt ervoor dat de machine overdag blijft draaien en lost eventuele foutmeldingen op. Enig technisch inzicht is hierbij van belang.
 • Je voert hierbij controlewerkzaamheden uit op kwaliteit en kwantiteit. 
 • Ook de aan- en afvoer van materiaal t.b.v. de CNC-machines regel jij of jij zorgt ervoor dat jouw collega's je hierbij assisteren.
 • Je houdt de werkplek opgeruimd en onderhoudt de machines.
 • Verder is het de bedoeling dat je in overleg andere werkzaamheden in de werkplaats aanpakt. 

Over jou:

 • Je bent fulltime beschikbaar voor lange duur.
 • Je hebt technisch inzicht met het oog op bouwkunde, het accuraat afmeten of soortgelijke werkzaamheden. Je werkt nauwkeurig.
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
 • Je communiceert makkelijk met collega's. Je werkt graag in een team.
 • Je denkt mee met het productieproces. Bent leergierig. Je bent proactief, gedreven en gemotiveerd.
 • Je bent flexibel en indien nodig bereid tot wat overwerk. Je hebt geen 9-5 mentaliteit.

Over de werkgever:

Een MKB-bedrijf dat al jaren bestaat. Klein is begonnen en uitgegroeid tot een groter professioneel bedrijf met een vaste klantenkring van grote bedrijven met een landelijke dekking tot particulieren uit het dorp. Er heerst een dorpse en informele werksfeer. Er wordt lekker doorgewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid met o.a. een vrijdagmiddagborrel. Zij werken met de CAO houtverwerkende industrie. Het salaris wordt bepaald aan de hand van deze CAO. 

Interesse in deze vacature:

Wil je meer informatie over deze vacature ontvangen of heb je sowieso interesse? Bel 0135219615, app 0640611565 of mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Jouw contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur. We zien uit naar jouw reactie.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Machine Operator CNC Hout, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden