Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Monteur aluminium geveltechniek

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Waalwijk zijn we per direct op zoek naar montagemedewerkers aluminium geveltechniek. Het gaat om een fulltime functie voor lange duur en het bedrijf is op zoek naar meerdere nieuwe medewerkers.

 

Over de functie:

Je gaat in een klein team aan de slag met de montage van alles wat met aluminium geveltechniek te maken heeft. Je wordt thuis opgehaald en aan het eind van de dag weer opgehaald. Werkdagen zullen starten rond 06:00/07:00 uur en je zult rond 16:00/17:00 uur weer thuis zijn. Je werkt van maandag tot en met vrijdag. Verdiensten worden bepaald aan de hand van CAO metaal en techniek.

 

Over jou:

-          Je bent woonachtig in regio Waalwijk (i.v.m. ophalen)

-          Je bent fulltime beschikbaar

-          Ervaring in geveltechniek is een pre, maar zeker geen vereiste. Veel belangrijker is je wil om te werken en al werkend te leren!

-          Je bent handig

-          Je weet van aanpakken

-          Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bent bereid dit te halen

 

Herken jij jezelf in het bovenstaande en wil je graag werken in de aluminium geveltechniek?

Neem contact op met ons via: waalwijk@maximjob.nl of bel naar 0416-675130.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Monteur aluminium geveltechniek, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden