Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Assemblagemedewerker Giessen

Beschrijving:

 

Voor een leuk bedrijf in Giessen zijn wij op zoek naar assemblagemedewerkers voor fijn assemblagewerk (24 – 40 uur per week).

 

Over de functie:

Je gaat je bezig houden met het assembleren van verlichtingsarmaturen, zowel standaard als maatwerk. Het is geen massaproductie en dus ook geen ‘lopendeband werk’. Ook ga je de geassembleerde armaturen testen en verpakken. Incidenteel zal je zendingen moeten aannemen en natuurlijk ben je verantwoordelijk voor het netjes houden van de werkplaats.

 

Over jou:

-      Je kunt werken met fijne materialen

-      Je werkt nauwkeurig

-      Je hebt enig technisch inzicht (pre)

-      Je kunt oplossingsgericht denken en werken

 

Over het bedrijf:

Je komt te werken bij een internationaal opererend bedrijf dat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt. Je krijgt een leuk stel collega’s en je wordt gesteund in persoonlijke ontwikkeling. Het salaris wordt bepaald aan de hand van de CAO metaalbewerkingsbedrijf.

 

Ben je geinteresseerd in deze drukke, maar ontzettend uitdagende baan?

Neem snel contact op met: 0426-675130 of mail je gegevens naar: waalwijk@maximjob.nl


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Assemblagemedewerker Giessen, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden