Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Chauffeur Bezorger Oproepbasis

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever gevestigd in de omgeving van Oisterwijk, zoeken wij per direct een chauffeur bezorger rijbewijs B op oproepbasis. 

Over de vacature:

 • Je gaat particulieren voorzien van maaltijden in huizen, appartementen en verzorgingstehuizen in omliggende dorpen en stad (Tilburg). Dit betreft maatwerk, waarbij klantvriendelijkheid zeer belangrijk is.
 • Het werk is fysiek niet zwaar en kan door dames en heren gedaan worden.
 • De maaltijden moeten met een vlot tempo bezorgd worden in de omliggende dorpen en Tilburg.
 • Ook schakel je snel van het ene naar het andere adres, inschakelen route planner, wat moet er bezorgd worden, hoe betaalt de klant, etc. 
 • De uren en werkdagen zijn wisselend van maandag tot en met vrijdag. Je werkt op oproepbasis. De ene maand werk je niet, de andere maand werk je meerdere dagen per week. De werktijden zijn van 08:00 tot 14:00/15:00 uur en in sommige gevallen van 16:00 tot 18:00 uur.

 Over jou:

 • Je bent per direct en flexibel beschikbaar. Je hebt geen problemen met werken op oproepbasis.
 • Uiteraard beschik je over rijbewijs B en heb je voldoende rij ervaring. Je gaat in dorpen en steden bezorgen. Je bent niet angstig om in smalle en drukke straten te rijden en parkeren.
 • Verder ben je communicatief vaardig en representatief omdat je klanten gaat bezoeken en te woord staan.
 • Van belang is dat je de orders correct uitlevert. Je werkt nauwkeurig.
 • Sommige klanten betalen contact, de andere per pin en er wordt ook gewerkt met automatische incasso’s. Dit vergt maatwerk en uiteraard werk je hierbij correct en betrouwbaar.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Qua verdiensten moet je denken aan het wettelijk minimumloon.

Over Maxim Uitzendbureau Oisterwijk:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. In Oisterwijk bestaat het ervaren team uit Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur 0135219615, 0640611565, oisterwijk@maximjob.nl.

Interesse in deze baan?

 

Stuur een e-mail met Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl, app 0640611565 of bel 0135219615. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Chauffeur Bezorger Oproepbasis, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden