Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Timmerman Montage en Werkplaats

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau, zoeken wij een fulltime timmerman werkplaats en montage voor lange duur, met uitzicht op een contract.

Over de werkzaamheden:

Je werkt met natuurlijke materialen, met name met hout en je gaat samen met je collega’s een mooi eindproduct verwezenlijken. Het gaat hierbij om overkappingen, tuinhuizen en veranda’s. Je bereidt voor in de werkplaats en monteert het volledige product bij particulieren en in mindere mate bedrijfsmatig. Je werkt van tekening af. De montage doe je in de buitenlucht, samen met je collega’s. Je werkt hierbij oplossingsgericht, het is veelal maatwerk. Je bent ook aanspreekpunt voor de klant en bent dus communicatief vaardig en servicegericht. Je werkt samen in een informeel en gelijkgestemd team.

Over jou:

  • Je hebt ervaring als (bouw)timmerman of in de montage of afbouw
  • Je bent handig, hebt technisch inzicht, kunt met gereedschap omgaan
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent klantvriendelijk, servicegericht en representatief
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent woonachtig in deze regio, maximaal 20 km
  • Je geschikt bij voorkeur over rijbewijs B, bereid om dit aan te vullen met rijbewijs E (aanhangwagen)

Mis je enkele van bovenstaande vaardigheden, maar denk je wel dat je past in deze functie en heb je interesse in hout, bouw en montage, dan neem ook zeker contact met ons op.

Over de werkgever:

Een informele en gezellige werkgever, die al geruime tijd bestaat. Je werkt met een relatief klein en vast team. Het is een afwisselende baan, van werkplaats tot en met montage. Het bedrijf levert een mooi, hoogwaardig en compleet eindproduct.

Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie:

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Je kunt ons vinden in het centrum van Oisterwijk aan de Burg. Verwielstraat 3A. De contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur. We komen graag in gesprek met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Timmerman Montage en Werkplaats, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden