Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Stratenmaker Opperman

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij per direct een stratenmaker en/of een opperman stratenmaker. 

Over de vacature:

Het is een fulltime vacature vanaf 32 uur voor lange duur.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.

De starttijd is in de meeste gevallen vroeg. Rondom 06:30/07:00 moet je bij het bedrijf aanwezig zijn. Vanaf het bedrijf ga je in werkploegen naar een project ergens in Brabant toe. Aan het einde van de werkdag ga je weer terug naar de werkgever en vanaf daar ga je naar huis.

De werkzaamheden zijn zand en stenen aanvoeren met een kruiwagen, grond afvoeren, het zandbed uitzetten, leggen en egaliseren, (assisteren bij het) leggen van de bestrating, stenen op maat zagen/snijden, het stellen van putten en kolken en alle overige voorkomende buitenwerkzaamheden. 

Je werkt buiten onder (bijna) alle weeromstandigheden.

De verdiensten zijn volgens de CAO bouw & infra. 

Over de werkgever:

Je werkt samen met een vast en gezellig team. De werkgever behoort tot het midden- en kleinbedrijf mkb. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Het bedrijf houdt zich bezig met aanleg, onderhoud en reconstructie van straten voor particulieren, bedrijven en overheid. Ook de aanleg en renovatie van riolering en grondwerken behoort tot hun dienstenpakket.

Over jou:

  • Je bent of ervaren als stratenmaker of je wilt het stratenmakers vak leren.
  • Je bent fysiek goed in staat om zwaardere buitenwerkzaamheden te verrichten. 
  • Je kunt vroeg opstaan.
  • Je bent eventueel in het bezit van VCA of bent bereid om dit op termijn te behalen.
  • Je bent vanaf 32 uur per week beschikbaar.

Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature?

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Je kunt vragen naar Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Stratenmaker Opperman, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden