Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Productiemedewerker Kunststof Kozijnen

Beschrijving:

 

Voor een werkgever in de omgeving van Oisterwijk, zoeken wij een fulltime (vanaf 32 uur) productiemedewerker kunststof kozijnen.

Over de vacature:

Je gaat je bezighouden met het verwerken en produceren van kunststof kozijnen. Je moet hierbij denken aan afmonteren van kozijnen en het voorbewerken van materialen. Dit doe je volgens de kwaliteitsnormen in samenwerking met het overige team.

De werkplek die jij gaat vervullen, omvat de laatste bewerking met betrekking tot de montage van kunststof kozijnen en deuren. Je gaat onder andere het beslag op de kozijnen/deuren bevestigen en rubbers in de kozijnen/deuren bevestigen. Dit betreft in de meeste gevallen maatwerk. In sommige gevallen bij een groter project, is het seriematig werk. Vanaf de tekening bekijk je welke onderdelen je nodig hebt voor de afwerking, soms is het een driepuntsluiting, draaikiepraam, regulier kozijn of andere constructie. Het benodigde materiaal zoek je op in het magazijn en uiteraard let je goed op dat het juiste beslag op het kozijn of deur wordt bevestigd.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in een grote overzichtelijke werkplaats, waarin meerdere medewerkers werkzaam zijn. Elke medewerker beheert als het ware zijn eigen "afdeling". Na de inwerkperiode is het mogelijk dat je op meerdere werkplekken ingezet wordt. Uiteraard is onderling overleg mogelijk en werk je nauw samen met je collega's. De werkvoorbereider is jouw leidinggevende en aanspreekpunt bij vragen. 

De verdiensten zijn volgens de CAO Timmerindustrie. Je gaat werken in dagdienst van maandag tot en met vrijdag met vaste werktijden van 08:00 tot 16:30 uur. 

Wat vragen we van je:

  • Een gemotiveerde en meedenkende werkinstelling. Niet passief, maar actief meedenkend.
  • De werkzaamheden worden staand uitgevoerd en je bent de hele dag fysiek in de weer.
  • Je communiceert makkelijk met collega’s.
  • Je werkt secuur.
  • Onze opdrachtgever staat open voor ervaren medewerkers, maar ook voor starters die het vak willen leren. Ben je een starter, dan is het van belang dat je interesse hebt in techniek en ook handig bent.
  • Je bent fulltime en voor lange duur beschikbaar.
  • Verder beheers je de Nederlandse taal goed. 

Hoe kun je reageren:

Denk jij dat je geschikt bent voor deze leuke baan en/of wil je meer informatie ontvangen? Dan zijn er diverse contactmogelijkheden. Je kunt de vestiging van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk bezoeken. We zijn gevestigd in het centrum van Oisterwijk aan de Burg. Verwielstraat 3A. Verder kun je jouw gegevens e-mailen aan oisterwijk@maximjob.nl. Telefonisch zijn we te bereiken op 0135219615. Appen kunnen je met 0640611565. We staan je graag te woord en zien uit naar jouw reactie.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Productiemedewerker Kunststof Kozijnen, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden