Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Chauffeur

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Raamsdonksveer zoeken wij per direct een vrachtwagenchauffeur.

Over de werkzaamheden:

Je gaat met een vrachtauto langs bij diverse klanten in de provincie Brabant en Zeeland. Je haalt linnengoed op en bezorgt. Na een inwerkperiode waarin je een aantal keer mee rijdt met een ervaren chauffeur ga jij zelfstandig de weg op. Het gaat om een voorlopig dienstverband van ongeveer 15 uur per week. Mogelijkheid tot urenuitbreiding is aanwezig.

Over jou:

·         Flexibel ingesteld met betrekking tot werktijden

·         In het bezit van rijbewijs C en code 95

·         In het bezit van sociale vaardigheden, je bent immers het visitekaartje van ons bedrijf

·         Gemotiveerd

·         Klantvriendelijk

Over de werkgever:

Het bedrijf is specialist op het gebied van textielverzorging en linnenverhuur in Brabant en Zeeland. Ons klantenbestand bestaat uit zorginstellingen, industriële bedrijven en horecagelegenheden. De activiteiten bestaan uit het reinigen van linnen, kleding en textiel en het verzorgen van de logistieke afhandeling hiervan. Het is een familiebedrijf met ruim 90 jaar ervaring. Met ca. 25 medewerkers bieden wij service aan onze klanten en vinden wij persoonlijk contact met onze klant belangrijk

Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie:

Bel 0162 522600, app 06 36286526 of stuur een e-mail naar raamsdonksveer@maximjob.nl.
We komen graag in gesprek met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Chauffeur, Raamsdonkveer
Man Vrouw



Maxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden