Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Onderhoudsmedewerker Recreactie

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in de regio Oisterwijk, zoeken wij per direct een onderhoudsmedewerker techniek en groen. Er zijn fulltime mogelijkheden (vanaf 24 uur) voor lange duur.

Over de functie:

De functie onderhoudsmedewerker techniek, onderhoud en groen is ter uitbreiding van het vaste team.

De recreatie onderneming wordt geheel vernieuwd opgezet. Jij gaat je samen met het onderhoudsteam bezighouden met het onderhouden van park, tuin en de accommodaties (verhuur vakantiehuizen, restaurant en receptie) en zorgt er mede voor dat het gehele park er netjes en verzorgd uitziet.

 • Samen met het team ervoor zorgen dat alle accommodaties die verhuurd worden keurig verzorgd zijn en technisch in orde zijn.
 • Het gedurende het hele jaar zorgen voor preventief onderhoud
 • De werkzaamheden richten zich op het vervangen van lampen, kranen, etc. en herstelwerkzaamheden van accommodaties en gezamenlijke ruimtes

Over jou:

 • Je hebt minimaal enkele jaren technisch gerelateerde werkervaring
 • Je bent vanaf 24 uur per week beschikbaar
 • Je bent mede in weekenden en vakantieperiodes beschikbaar
 • Je bent klant- en servicegericht
 • Je bent bereid om consignatiediensten te draaien
 • Je houdt van een uitdaging bij een sterk groeiend bedrijf waar veel werk te verzetten is
 • Je communiceert makkelijk op elk niveau en werkt graag samen om het gewenste resultaat te bereiken
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed

Over het bedrijf:

Een nieuw vakantiepark gelegen in een bosrijk natuurgebied. Het bedrijf is toegankelijk en informeel. Het is een gemotiveerd en betrokken team dat met elkaar oplossingen zoekt. Je ontvangt een marktconform salaris en persoonlijke groei door eventuele coaching, training en opleiding. Wat betreft salaris word je ingeschaald volgens de cao-recreatie.

Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Interesse in deze afwisslende baan?

Stuur jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen met 0135219615 of een app sturen 0640611565. Ons bezoekadres is Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We komen graag met jou in gesprek.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Onderhoudsmedewerker Recreactie, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden