Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Assistent Teamleider Magazijn

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in de regio Gilze, zoeken wij per direct een assistent teamleider logistiek. Het gaat hier om een fulltime functie voor onbepaalde duur.

Over de functie:

De vacature is ontstaan ter uitbreiding van een klein en gedreven enthousiast team. Samen met je logistieke collega’s verricht je alle voorkomende werkzaamheden binnen het magazijn van deze groeiende organisatie. Enthousiasme en een aanpakmentaliteit past binnen dit bedrijf.

Je wordt verantwoordelijk voor alle voorkomende logistieke werkzaamheden en ter ondersteuning van de magazijnchef verricht je aansturende werkzaamheden. Dit doe je op een natuurlijke collegiale manier.

De werktijden zijn in een soort van twee ploegen van 08:00 tot 16:30 uur en 14:00 tot 22:30 uur om de week.

 • Orders picken voor de webshop, inpakken en verzendklaar maken
 • Goederen lossen, inruimen en ompakken
 • Voorraadregistratie en controle binnenkomst goederen
 • Aanmelden leveringen voor klanten en versturen paklijsten van leveringen
 • Ondersteunen van de magazijnchef en bij diens afwezigheid verantwoordelijkheid nemen voor de dagelijkse taken en aansturen team

Over jou:

 • Je brengt enige logistieke werkervaring mee
 • Je opleidingsniveau is minimaal mbo-niveau 3
 • Je beschikt bij voorkeur over reachtruckervaring en een reachtruckcertificaat (geen eis)
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed en bij voorkeur beheers je de Engelse taal voldoende
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding
 • Je bent flexibel in werkzaamheden en werktijden (08:00 tot 16:30 uur en 14:00 tot 22:30 uur)
 • Je kunt prioriteiten stellen, houdt overzicht in drukke tijden en bent stressbestendig
 • Je neemt enthousiasme mee en bent communicatief vaardig
 • Je werkt secuur

Over het bedrijf:

Een organisatie dat al meer dan 150 jaar actief is. De onderneming vertegenwoordigt meerdere mode gerelateerde merken. Zij bieden een leuke en afwisselende functie binnen een groeiende en informele organisatie. Wat betreft salaris word je ingeschaald volgens een eigen beloningsregeling. Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van jouw profiel tussen de circa € 2200,00 en € 2700,00 bruto per maand bij 40 uur. Een reiskostenvergoeding ontvang je vanaf 10 km enkele reis van € 0,19 per km. 25 Vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, een pensioenregeling en een maaltijdvergoeding voor de late dienst.

Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Interesse in deze leuke baan?

Stuur jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen met 0135219615 of een app sturen 0640611565. Ons bezoekadres is Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We komen graag met jou in gesprek.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Assistent Teamleider Magazijn, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden