Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Inkoper ICT Junior

Beschrijving:

 

Per direct zoeken wij een Inkoper ICT (junior of net wat meer ervaren). Het is een fulltime functie vanaf minimaal 32 uur per week. Je bent 2 dagen per week in Soest werkzaam en de overige dagen kun je vanuit huis werken.

Er zijn mogelijkheden om op uitzendbasis te starten en door te stromen in een contract voor lange duur. Gaat je voorkeur uit naar directe indiensttreding bij onze opdrachtgever, dan worden die mogelijkheden ook geboden op basis van werving en selectie.

Wat houdt de functie in:

Vanuit het ICT-team worden ICT-inkoopdiensten als een service aan ziekenhuizen en zorginstanties verleend. De totale ICT-behoefte van licentie tot complexere storage van radiologie beelden worden ingekocht. Je gaat de ICT-consultants ondersteunen en draagt ervoor zorg dat zij hun werk en ICT-inkoopprojecten optimaal kunnen uitvoeren. Je hebt aan een half woord genoeg en bent niet bang om hard te werken. Ook ben je het aanspreekpunt voor de klanten (ziekenhuizen en zorginstanties), de ICT-leveranciers en de ICT-collega’s. Je beantwoordt vragen, vraagt offertes op, werkt contracten en offertes uit en geeft je vakkundige mening. Je kunt doorgroeien in deze functie. Het ICT-team kenmerkt zich als pragmatisch, toegankelijk, dynamisch en klantgericht.

  • Je zorg voor het agendabeheer van de ICT-consultants, werkt offertes uit, stelt contracten op, etc.
  • Je bent de vraagbaak voor klanten, ICT-leveranciers en collega’s
  • Vanuit je ambitie eigen je jezelf steeds meer verantwoordelijkheden en taken toe

Wat vragen we van jou:

  • Je bent een starter of een net wat meer ervaren Hbo’er
  • Interesse in ICT is een eis, kennis van ICT is een pre
  • Je bent proactief en wilt je verder ontwikkelen als inkoper
  • Je durft buiten de reguliere kaders te denken en te treden waar dit kan
  • Je bent communicatief vaardig, werkt pragmatisch en bent makkelijk benaderbaar
  • Je bent leergierig en vindt het belangrijk om zowel je interne als externe klanten optimaal te faciliteren

Over de opdrachtgever:

Een informele no-nonsense werkgever, die al zo'n 13 jaar bestaat en blijft groeien. Zij ondersteunen en ontzorgen klanten op facilitair en vastgoed inkoop gericht gebied in de breedste zin van het woord. In deze functie verleen je ICT-inkoopdiensten. De klanten zijn gesitueerd in Nederland, met name in de Randstad en het Oosten van het land. De klanten zijn veelal zorg, Retail en scholen/stichtingen. Het totale team bestaat uit circa 20 personen verdeeld over 2 vestigingen.

Het bedrijf biedt thuiswerkmogelijkheden (vergoeding van € 2,00 per dag). Ben je een starter in deze functie, dan kun je qua salaris denken aan circa € 2200,00 bruto per maand op fulltime basis. Wanneer jij al ervaring hebt op dit gebied, kun je denken aan een salarisrange van € 2500,00 tot € 2700,00 per maand op fulltime basis. Een reiskostenvergoeding ontvang je bij een woonwerk reisafstand van meer dan 10km. Dit alles volgens het eigen salarishuis van de werkgever.

Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie:

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. We zijn gevestigd in het centrum van Oisterwijk aan de Burg. Verwielstraat 3a. De contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur. We komen graag in gesprek met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Inkoper ICT Junior, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden