Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Schoonmaker Horeca

Beschrijving:

Voor een horecaonderneming zoeken wij een parttime schoonmaker voor de ochtenduren. Het is een vacature voor lange duur met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. 

Wat ga je doen:

Terras schoonhouden: Bladeren verwijderen, tafels en stoelen schoonhouden, tafels voorzien van peper en zout en asbak.

Toiletten: Alle toiletten en wasbakken schoonmaken.

Restaurant: Tafels en stoelen schoonhouden, vloer schoonhouden/dweilen.

De was: Alle handdoeken wassen en vouwen (wasmachine en droger).

Wat vragen we van je:

Je bent beschikbaar van 07:00 tot 11:00 uur gedurende 3 à 4 dagen per week. Je werkt in een team van 2 personen. De weekenden wissel je af met jouw collega.

Je hebt bij voorkeur enige schoonmaakervaring en inzicht in het werk. Nog belangrijker is zin om in een vast en gezellig team dit werk te doen.

Over het bedrijf:

Een horecabedrijf dat al heel wat jaren bestaat en een hele goede naam heeft opgebouwd in Oisterwijk en omgeving. Zij hebben een vast, informeel en gezellig team. Deze vacature is ontstaan, doordat een vaste medewerker met pensioen gaat. Zij werken met de CAO horeca. 

Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Interesse in deze leuke baan?

Stuur jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen 0135219615 of een app sturen 0640611565. Ons bezoekadres is Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We komen graag met jou in gesprek.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Schoonmaker Horeca, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden