Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Schoonmaker Tilburg

Beschrijving:

Voor een locatie in Tilburg zoeken wij per direct een parttime medewerker schoonmaak.

Het is een opdracht voor lange duur met uitzicht op een contract voor onbepaalde duur. Ben je tijdelijk beschikbaar, dan kunnen we wellicht ook wat voor je proberen.

Over de vacature:

De locatie (kantoor en magazijn) is gelegen op industrieterrein Vossenberg I in Tilburg.

Het is een opdracht van 3,5 uur per dag. Deze uren mogen gewerkt worden tussen 07:00 en 16:00 uur. Er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag.

Het gaat om het schoonmaken van kantoren, toiletgroepen, hal/entree, keuken/kantine, gangen/trappen, etc. 

Het salaris is volgens de CAO schoonmaak en is bij 20 jaar en ouder € 11,83 bruto per uur. 

Over jou:

Je bent beschikbaar op werkdagen voor 3,5 uur tussen 07:00 en 16:00 uur.

Bij voorkeur heb je enige ervaring met schoonmaken. Heb je nog geen schoonmaakervaring, maar heb je wel zin om dit werk te doen, dan komen we ook graag met je in contact. 

Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Interesse in deze schoonmaakbaan of heb je vragen?

App 06-40611565, bel 0135219615 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Ons kantoor kun je vinden in het centrum van Oisterwijk aan de Burg. Verwielstraat 3A. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We spreken je graag.

 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Schoonmaker Tilburg, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden