Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Wegmarkeerder (Leerling)

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Oisterwijk, zoeken wij een fulltime wegmarkeerder (leerling) voor onbepaalde duur met uitzicht op een contract.

Over de werkzaamheden:

Jij gaat met ervaren collega’s op pad om het wegennet te voorzien van markeringen. De werkzaamheden worden zowel in gemeentes, op provinciale wegen als op snelwegen verricht.

Je start als leerling en je leert het vak door het volgen van specifieke opleidingen en de begeleiding van je ervaren collega’s. Opleidingen worden door de opdrachtgevers geregeld en betaald.

De werkzaamheden worden op onregelmatige tijden verricht. Verdiensten en toeslagen zijn volgens de CAO Bouw en Infra.

Over jou:

  • Je beschikt over een VMBO-opleidingsachtergrond.
  • Je beschikt over een goede Nederlandse taalvaardigheid.
  • Je kunt fysiek, staand, lopend en bukkend werk verrichten.
  • Je bent bereid om op onregelmatige werktijden en weekenden volgens werkrooster te werken.
  • Je beschikt over rijbewijs B.
  • Je beschikt over eigen vervoer. Het bedrijf is niet goed met OV te bereiken.
  • Je bent bereid om een VCA-certificaat te behalen.

Over de werkgever:

Een klantgericht bedrijf dat al zo’n 90 jaar bestaat met meerdere vestigingen in Nederland. Vanuit de locatie in de omgeving van Oisterwijk vertrek je met een team naar de projecten toe (op onregelmatige werkbasis). Gewoon lekker werken, een open karakter en humor zijn eigenschappen die goed bij de opdrachtgever passen.

De verdiensten zijn volgens de CAO Bouw & Infra vanaf € 14,97 bruto per uur bij 21 jaar en ouder. Dit is exclusief vakantiegeld en verlofuren.

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie:

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Ons kantoor kun je bezoeken aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. De contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur. We komen graag in gesprek met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Wegmarkeerder (Leerling), Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden