Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Chauffeur Betonmixer

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in de omgeving zoeken wij per direct een chauffeur betonmixer voor lange duur.

Je gaat betonmortel vanuit de betoncentrale met een betonmixer naar verschillende bouwlocaties in Brabant afleveren.

Over de functie:

Als Betonmixer Chauffeur vervoer je betonmortel vanaf de productielocatie naar diverse bouwlocaties. Dit kunnen zowel grote projecten in de bouw zijn zoals bijvoorbeeld bruggen, woningbouw en wegen maar het kunnen ook kleine (particuliere) werken zijn. Omdat locaties soms moeilijk te bereiken zijn is het belangrijk dat je veel ervaring hebt met manoeuvreren en achteruitrijden in een vrachtwagen. Daarnaast wordt er van je gevraagd je medeweggebruikers te respecteren, zuinig op je “eigen” betonmixer te zijn en onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Uiteraard houd je de urenverantwoording, dagrapporten en werkopdrachten goed bij. Ook houd je het voertuig in goede staat, onderhoud je deze.

Een afwisselende en zelfstandige baan in een bouw gerelateerde werkomgeving. Het werk is in dagdienst. De werktijden liggen tussen 06:00 en 18:00 uur. Zij werken met de CAO betonproducten industrie. Salaris is volgens D5 € 15,78 bruto per uur exclusief vakantiegeld.

Over jou:

  • Je bent in het bezit van rijbewijs C
  • Je beschikt over een geldige Code 95 en een bestuurderskaart
  • Je beschikt over een VCA of bent bereid deze te behalen
  • Je beschikt over relevante chauffeurs ervaring met kennis van het wegennet
  • Je communiceert makkelijk met de mensen op de bouwplaats
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je hebt een technische achtergrond, bent flexibel en werkt secuur

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het innemen, verwerken, op- en overslaan en verkopen van grond, zand en bouwstoffen (waaronder diverse soorten zand, grond, menggranulaat, betongranulaat en ongebroken puin en beton), afvalrecycling en transport. Kortom zij bieden een breed assortiment aan grondstoffen. Alle toepassingen voor de bouw kunt u bij onze opdrachtgever afhalen of laten leveren. Op basis van jarenlange ervaring denken zij graag met u mee welk product het beste voldoet in het (bouw)project.

Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie:

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. We zijn gevestigd in het centrum van Oisterwijk aan de Burg. Verwielstraat 3a. De contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur. We komen graag in gesprek met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Chauffeur Betonmixer, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden