Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Junior Werkvoorbereider Metaal

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Oisterwijk, zoeken wij een fulltime junior werkvoorbereider voor onbepaalde duur met uitzicht op een contract.

Over de werkzaamheden:

Je wordt verantwoordelijk voor de planning en correcte en tijdige uitvoering van de projecten. Je hebt contact met afnemers en leveranciers. Je plant personeel, bestelt materiaal, stuurt mensen aan en helpt mee om complexe opdrachten te verwerken. Dit betreft alle voorkomende plaatbewerkingen zowel conventioneel als met CNC-apparatuur. Van enkel stuks tot klein-seriewerk, bestaande uit eenvoudige, tot complexe samengestelde producten uit verschillende materialen.

Alle producten zijn klant specifiek en order gestuurd. Daardoor heb je een grote afwisseling in je werkzaamheden en zal ieder product zijn eigen specifieke uitdaging met zich meebrengen. Samen met je collega’s zorg je dat het werk op tijd af is en voldoet aan de kwaliteitseisen. Dit is een combinatiebaan van 50% kantoorwerk tot 50% op de werkvloer.

Kortom: Een dynamische functie binnen een hecht team wat elke dag probeert het beste uit zichzelf te halen en waar jij echt het verschil kan maken!

Over jou:

  • MBO4 werk- en denkniveau, richting metaaltechniek
  • Ervaring met tekening lezen
  • Ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Kunnen aansturen op natuurlijke manier
  • Oog voor detail
  • Zorgvuldige en efficiënte werkwijze
  • Ervaring met instellen en programmeren van machines
  • Beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Nauwkeurig, gestructureerd, levert kwaliteit

Over de werkgever:

Een vooruitstrevend metaalbewerkingsbedrijf dat hoogwaardige metaalproducten produceert. Nagenoeg alle bewerkingen kunnen in eigen huis uitgevoerd worden. Producten uit RVS en aluminium zijn de specialiteit met als belangrijkste afnemers machinebouwers in vele sectoren.

Ze hebben een team met gepassioneerde collega’s. Zij zetten onze schouders eronder en zorgen er elke dag samen voor dat het werk af is, zodat jij een fijne werk/privé balans hebt.

De verdiensten zijn volgens de CAO metaal & techniek | metaalbewerkingsbedrijf.

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie:

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Ons kantoor kun je bezoeken aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. De contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur. We komen graag in gesprek met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Junior Werkvoorbereider Metaal, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden