Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Schoonmaker Industrieel

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in de omgeving zoeken wij een industrieel schoonmaker voor langer duur met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf.

Deze vacature is ontstaan, omdat de vaste schoonmaker intern is doorgegroeid.

Over de functie:

Je gaat ervoor zorgen dat het bedrijf er van binnen en buiten verzorgd uitziet.

Je wordt verantwoordelijk voor het schoonmaken en opruimen van de productieomgeving binnen, het terrein buiten en tuin. De werkzaamheden worden zowel handmatig als machinaal verricht (bijv. met een veegmachine). Ook het schoonhouden van het buitenterrein behoort tot je taak. Je bent allround inzetbaar.

Je communiceert makkelijk, omdat je in het hele bedrijf werkzaam bent en met allerlei mensen kort overleg hebt. Je ziet werk, bent zelfsturend en neemt initiatief.

De verdiensten zijn volgens de cao-technische groothandel.

Over jou:

  • Je hebt interesse om deze facilitaire werkzaamheden aan te pakken.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je hebt technisch inzicht, bent handig.
  • Je bent gemotiveerd en betrokken.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.

Over het bedrijf:

Je komt te werken in een enthousiast en informeel team. Het bedrijf is werkzaam in de techniek en metaal. Van een kleine startup uitgegroeid naar een professioneel MKB-bedrijf dat blijft doorgroeien en ontwikkelen.

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze baan?

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Schoonmaker Industrieel, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden