Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Schoonmaker Oisterwijk

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in de omgeving zoeken wij per direct een schoonmaakmedewerker voor 14 uur per week voor lange duur. Je werkt tijdens werkdagen van maandag tot en met vrijdag overdag.

Over de functie:

Je gaat kantoorruimtes, spreekkamers, kleedruimtes, sanitair, keuken en kantine, entree, trappen en gangen schoonmaken. Eventuele defecten meld je aan de technische dienst. Je werkt zelfstandig in deze functie. Uiteraard communiceer je met collega’s die op de afdelingen werkzaam zijn.

Over jou:

  • Je hebt enige schoonmaak ervaring.
  • Je bent voor onbepaalde tijd beschikbaar.
  • Je bent flexibel beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en kunt elke dag circa 3 uur werken.
  • Je hebt oog voor detail.

Over de opdrachtgever:

Je komt te werken in een enthousiast en informeel team. Het bedrijf is werkzaam in de techniek en metaal. Van een kleine startup uitgegroeid naar een professioneel MKB-bedrijf dat blijft doorgroeien en ontwikkelen. Enige technische ervaring en/of affiniteit is van belang.

Je wordt ingeschaald volgens de CAO technische groothandel.

Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie:

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. We zijn gevestigd in het centrum van Oisterwijk aan de Burg. Verwielstraat 3a. De contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur. We komen graag in gesprek met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Schoonmaker Oisterwijk, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden