Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Afwasser

Beschrijving:

 

Voor een horecagelegenheid in het toeristische en bosrijke gebied van Oisterwijk zoeken wij een afwasser | vakantie- en weekendbaan.

Over de werkgever:

Het is voor een laagdrempelige horecagelegenheid, dat recent is opgeknapt en een gezellige en informele sfeer uitstraalt. Deze uitstraling sluit perfect bij de natuurlijke omgeving aan. De horecalocatie is gelegen in een gebied dat de komende tijd flink doorontwikkeld wordt. Zij werken conform de Recreatie CAO. 

Over de functie:

Het restaurant is doordeweeks en tijdens weekenden | overdag en gedurende avonden geopend. Je wordt ingeroosterd.

Je spoelt de vaat af, schuift de vaat in een machine, haalt de schone vaat uit de machine en zet de pannen en servies op de juiste plek. Na afloop van je werkdienst, zorg je dat de machine uitstaat en dat de vloer en keuken schoon en droog is.

Over jou:

  • Je bent een aanpakker
  • Je bent sociaal en enthousiast
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent flexibel beschikbaar volgens rooster op werkdagen, avonden, weekenden, etc.
  • Je beheerst de Nederlandse taal en bij voorkeur spreek je de Engelse taal

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze functie:

Loop even binnen aan de Burg. Verwielstraat 3A in Oisterwijk, bel 0135219615, app 0640611565, mail oisterwijk@maximjob.nl. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in gesprek met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Afwasser, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden