Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Customer Service Medewerker Facilitair en Inkoop

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Service Desk medewerker voor een dienstverband voor lange duur met uitzicht op een contract van minimaal 28 uur verdeeld over 4 werkdagen | 40 uur verdeeld over 5 werkdagen behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Je gaat het huidige team versterken en ziet het als een uitdaging klanten met overtuiging verder te willen helpen. Je neemt vragen naar diensten per e-mail of telefonisch aan en gaat ervoor zorgen dat deze vraag van A tot Z ontzorgd wordt. Je werkt hierbij service- en klantgericht, accuraat en met durf/assertiviteit. Jouw werkzaamheden zijn erg afwisselend en met name administratief gericht.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

Je bent het eerste aanspreekpunt en dus visitekaartje voor klanten. Jij zorgt voor de correcte afhandeling van operationele taken voor de vaste klanten van aanname tot en met afronding van de vraag.

 • Opvolgen en invoeren van data van wensen, contracten, stamgegevens informatieverzoeken, klachten, storingen en bestellingen.
 • Onderhouden van klantcontact via mail, telefoon en systeem.
 • Het up-to-date houden van data in het systeem.
 • Contact met de leveranciers met betrekking tot storingen, klachten, bestellingen en afhandeling van probleemfacturen.
 • Het corrigeren en controleren van het bestelling proces van de klant tot aan betaling.
 • Een adviesfunctie voor kansen en verbeter ideeën en het maken van meldingen aan de hand van ontwikkelingen en afwijkingen.

Jouw profiel:

 • MBO4 of HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt affiniteit met inkoop en/of facilitair
 • Je bent administratief goed onderlegd
 • Je kunt goed overweg met geautomatiseerde gegevensverwerking (MS Office en meer)
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Enthousiast, communicatief vaardig
 • Klant/servicegericht, Initiatiefrijk, assertief, durft vragen te stellen
 • Zorgvuldig en accuraat en nauwkeurig werkend
 • Goede computervaardigheden, analytisch
 • Stressbestendig
 • Woonachtig in de regio tussen Tilburg en Den Bosch en Eindhoven

Over de werkgever en arbeidsvoorwaarden:

Een informele no-nonsense werkgever, die al zo'n 13 jaar bestaat en blijft groeien. Zij ondersteunen en ontzorgen klanten op facilitair en vastgoed inkoop gericht gebied in de breedste zin van het woord. Ze zijn gevestigd in een mooi recent opgeknapt bedrijfspand. De klanten zijn gesitueerd in Nederland, veelal in de Randstad en het Oosten van het land. De klanten zijn veelal zorg, retail en scholen/stichtingen. Het totale team bestaat uit 20 personen verdeeld over 2 vestigingen.

Ben je een starter in deze functie, dan kun je qua salaris denken aan € 2000,00 tot € 2250,00 bruto per maand op fulltime basis. Wanneer jij al ervaring hebt op dit gebied, kun je denken aan een salaris tussen de € 2500,00 en € 2700,00 bruto per maand op fulltime basis. Een reiskostenvergoeding ontvang je bij een woonwerk reisafstand van meer dan 10km. Dit volgens het eigen salarishuis van de werkgever.

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Zou jij graag het nieuwe visitekaartje worden naar de klanten van het bedrijf en herken je jezelf in bovenstaand profiel?

Bel 0135219615 of mail jouw CV naar oisterwijk@maximjob.nl of app 0640611565. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We leggen je graag meer uit over deze vacature.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Customer Service Medewerker Facilitair en Inkoop, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden