Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Assemblagemedewerker | Magazijnmedewerker

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in de omgeving zoeken wij per direct een magazijnmedewerker in combinatie met assemblage/productiewerk.

Het is een fulltimebaan voor lange duur met uitzicht op een contract.

Over de werkzaamheden en functie:

In een magazijn | assemblage werkruimte ga je orders verzamelen, sets samenstellen en compleet maken, orders verzendklaar maken en assemblagewerk uitvoeren. Het assemblagewerk is relatief eenvoudig. Ben je handig, heb je interesse in techniek, dan is dit een mooie groeifunctie.

De verdeling tussen logistiek en assemblage is circa 60% logistiek en 40% assemblage. Dit wisselt per dag. Je start de dag op met orderpickwerk, zodat alle orders voor die dag rond 15:00 uur gereed zijn om door de transporteur opgehaald te worden. In de middag ga je assemblagewerkzaamheden verrichten. 

De genoemde werkzaamheden doe je gestructureerd en nauwkeurig. Hiernaast houd je je werkomgeving opgeruimd. Het is een afwisselende functie. Je werkt in een gezellig team van 3 logistieke medewerkers en je helpt elkaar waar nodig.

De werkzaamheden zijn niet zwaar. Je werkt in een schone en opgeruimde werkomgeving. Een prettige overzichtelijke werkplek.

De werktijden zijn van 08:00 tot 17:00 uur. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Overwerk komt incidenteel voor.

Een salarisindicatie is vanaf € 2000,00 bruto tot maximaal € 2340,00 per maand. Dit is afhankelijk van jouw werkervaring.

Over jou:

  • Je bent handig, hebt interesse in techniek
  • Je bent een teamplayer en collegiaal
  • Je bent gestructureerd, werkt nauwkeurig
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je hebt een hef- en reachtruckervaring en certificaat (of bent bereid dit op termijn te behalen)
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent enthousiast en gedreven

Over het bedrijf:

Het betreft een informele no-nonsense werkgever, open deuren, een vlot en informeel team. Je krijgt eigen verantwoording en werkt zelfstandig binnen dit bedrijf.

Ze bestaan al 15 jaar en zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de toegangstechniek met zo’n 16 collega’s.

Ze werken met de CAO Metaal & Techniek.

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze uitdagende baan?

Stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl, bel 0135219615 of stuur een app naar 0640611565. We maken graag een afspraak met je op onze vestiging in Oisterwijk, Burg. Verwielstraat 3A. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Assemblagemedewerker | Magazijnmedewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden