Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Elektrotechnisch Medewerker Assemblage en Service

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in de omgeving zoeken wij per direct een technisch medewerker elektrotechniek.

Het is een fulltimebaan voor lange duur met uitzicht op een contract.

De vacature is ontstaan wegens aanhoudende groei van de bedrijfsactiviteiten.

Over de werkzaamheden en functie:

Je houdt je bezig met assemblagewerkzaamheden van schakelkasten zowel seriematig als enkel stuks. De werkgever produceert innovatieve aandrijvingen, nauwkeurige besturingen en kwalitatieve toebehoren voor toegangstechnieken. Hiernaast help je klanten met service vragen.

Als technisch medewerker is iedere dag anders. De ene dag bouw je aan een nieuwe op maat gemaakte schakelkast, terwijl je op de andere dag een klant in nood verder helpt. Het is een functie met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid én ruimte voor eigen inbreng. Je krijgt energie van het werken met de nieuwste techniek en het continu verbeteren van aandrijvingen. Je werkt aan probleemoplossingen, hebt hierbij contact met klanten en stelt deze tevreden.

Je werkt in een tof team met enthousiaste collega’s die beschikken over veel vakkennis. Groei in de functie vindt deze werkgever van belang, daarom stellen zij trainingen en opleidingsmogelijkheden beschikbaar. Er zijn doorgroeimogelijkheden tot werkvoorbereider of product engineer.

De werkzaamheden zijn niet zwaar. Je werkt in een schone en opgeruimde werkomgeving. Een prettige overzichtelijke werkplek.

De werktijden zijn van 08:00 tot 17:00 uur. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Overwerk komt incidenteel voor.

Een salarisindicatie is vanaf € 2400,00 bruto per maand. Dit is afhankelijk van jouw werkervaring.

Over jou:

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau op het gebied van elektrotechniek
  • Je hebt werkervaring in soortgelijke functie
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt een sociale, flexibele en zelfstandige instelling
  • Je hebt een doelgerichte en gestructureerde manier van werken
  • Je hebt een fijne motivatie, ben enthousiast

Over het bedrijf:

Het betreft een informele no-nonsense werkgever, open deuren, een vlot en informeel team. Je krijgt eigen verantwoording en werkt zelfstandig binnen dit bedrijf.

Ze bestaan al 15 jaar en zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de toegangstechniek met zo’n 16 collega’s.

Ze werken met de CAO Metaal & Techniek.

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze uitdagende baan?

Stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl, bel 0135219615 of stuur een app naar 0640611565. We maken graag een afspraak met je op onze vestiging in Oisterwijk, Burg. Verwielstraat 3A. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Elektrotechnisch Medewerker Assemblage en Service, Oisterwijk
Man Vrouw



Maxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden