Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Commercieel Medewerker Binnendienst

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau zijn wij per direct op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor lange duur voor een fulltime dienstverband met uitzicht op een contract bij het bedrijf zelf. 

Jouw Taken:

  • Orderverwerking
  • Schakelen met afdeling buitendienst 
  • B2B klanten beheren en adviseren 
  • Deelnemen aan sales gerelateerde activiteiten zoals beurzen en evenementen 
  • Gemaakte afspraken en tijdsplanning opvolgen 

Jouw profiel: 

  • Commercieel ingesteld en proactief 
  • Een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, je spreekt goed Duits
  • Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie of een commerciële opleiding gevolgd 
  • Goede computervaardigheden en ervaring met het MS Office pakket zoals Word, Excel en Outlook; bij voorkeur ook met Exact 

Over het bedrijf: 

Het bedrijf  distribueert zijn artikelen wereldwijd. Het gaat om een echt familiebedrijf met een informele bedrijfscultuur waar korte lijnen zijn. Je werkt in deze functie samen met internationale collega's en een energiek team waar je veel vrijheid krijgt.

Over Maxim Uitzendbureau Oisterwijk:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. In Oisterwijk bestaat het ervaren team uit Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur 0135219615, 0640611565, oisterwijk@maximjob.nl.

Interesse in  afwisselende en uitdagende baan?

 

Stuur een e-mail met Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl, app 0640611565 of bel 0135219615. We komen graag in contact met jou.

 

 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Commercieel Medewerker Binnendienst, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden