Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Administratief Medewerker Orderverwerking en Export

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime administratief medewerker orderverwerking en export voor lange dur met uitzicht op een  vaste aanstelling bij het bedrijf zelf. Qua salaris kun je denken aan maximaal€ 3500 bruto per maand op fulltime basis op basis van kennis en ervaring.  

Over de functie:

Je gaat orders invoeren en begeleiden van A tot Z. Hier komt ook export administratie bij kijken. 

Orderentry

Exportdocumentatie verzorgen

Aanmaken productie orders

Verzorgen order documentatie

Administratie t.b.v. containertransport

Begeleiden en volgen orders

Administratieve ondersteunende werkzaamheden

De werktijden zijn van 8.00 tot 17.00 uur. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. 

Over jou:

Werkervaring met het nauwkeurig verwerken van containertransport en iemand die dit helemaal kan regelen voor de klanten van het bedrijf

Ervaring met orderadministratie is een pre

Ervaring met export administratie, containers is een pre

Je hebt recente ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking, minimaal met Excel en Word

Je werkt zelfstandig en secuur werken

Je hebt een uitstekende Nederlandse taalvaardigheid

Je hebt voldoende tot goede Engelse taalvaardigheden

Over de werkgever:

Een sterk groeiend MKB bedrijf gevestigd in Oisterwijk. Ze kenmerken zich als een informele organisatie met een gemotiveerd team. Werken met korte lijnen en duidelijke communicatie. Ze hebben een hands-on mentaliteit, op zijn Rotterdams niet lullen maar poetsen. Ze richten zich op land- en tuinbouw en bodemverbetering.

Het bedrijf biedt transport aan als dienst, en daarom moet deze dienst uitstekend verlopen als service naar de klant. 

 

Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

 

Interesse in deze uitdagende  en afwisselende baan?

Stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl, bel 0135219615 of stuur een app naar 0640611565. We maken graag een afspraak met je op onze vestiging in Oisterwijk, op de Burg.Verwielstraat 3A. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Administratief Medewerker Orderverwerking en Export, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden