Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Customer Service Medewerker Franstalig

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in de omgeving zoeken wij per direct een fulltime Customer Service Medewerker Franstalig voor lange duur.

Deze opdracht is op basis van werving en selectie. Je krijgt direct een contract bij de opdrachtgever zelf.

Over de werkzaamheden en functie:

In deze rol ben jij het aanspreekpunt voor bestaande en potentiële nieuwe merendeels Franstalige klanten. De gemaakt afspraken verwerk je in het systeem, dus je moet ook administratieve vaardigheden hebben om ervoor te zorgen dat het geen rommeltje wordt. Samen met jouw collega's werk je nauw samen en zorg je ervoor dat de klant optimaal wordt ingelicht en wordt voorzien van de juiste informatie. 

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten
 • Je ontvangt opdracht en verwerkt ze in het systeem
 • Je maakt afspraken met binnen- en buitenland en bewaakt deze afspraken
 • Je werkt nauw samen met andere afdelingen zoals sales/planning
 • Je bewaakt en rapporteert de KPI's voor jouw klanten

Over jou:

 • Je beschikt over minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau
 • Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed
 • Je bent stressbestendig en flexibel
 • Je toont initiatief en bent vindingrijk in het oplossen van probleemsituaties
 • Je beheerst de Franse taal uitstekend en beheerst mede de Nederlandse taal
 • Je beschikt over recente ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking
 • Je bent collegiaal

Over het bedrijf:

Een informele en gezellige werkgever, die al zeer geruime tijd bestaat. Een ervaren speler in hun vakgebied. Het afzetgebied is Europa, de landen rondom Nederland heen. Ze staan voor het leveren van gegarandeerde kwaliteit, klanttevredenheid en leveringsbetrouwbaarheid. Het bedrijf is gevestigd in een schitterend bedrijfspand met een volledig geautomatiseerd logistiek systeem.

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze afwisselende vakantiebaan?

Stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl, bel 0135219615 of stuur een app naar 0640611565. We maken graag een afspraak met je op onze vestiging in Oisterwijk, Burg. Verwielstraat 3A. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Customer Service Medewerker Franstalig, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden