Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Intercedent

Beschrijving:

Ben jij goed communicatief vaardig, representatief en enthousiast? Neem jij snel initiatief en staat collegialiteit bij jou hoog in het vaandel? Kom bij ons werken als intercedent!

 

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie ben je werkzaam als een echte duizendpoot. Je bent gastheer/gastvrouw en het centrale contactpunt voor werkgever en werknemer; je ontvangt mensen op kantoor en staat ze te woord. Je beantwoordt de telefoon en voert intake gesprekken met werkzoekenden.

Je bent de tussenpersoon voor bedrijven en werknemers. Een hele belangrijke schakel. Je probeert de juiste personen bij elkaar te zoeken om te zorgen voor de juiste match. Vervolgens zorg je voor de administratieve taken die hierbij horen. In deze functie ben je dus zowel administratief als commercieel werkzaam.

Deze werkzaamheden verricht je van maandag tot en met vrijdag met werktijden van 8.30 tot 17.30 uur.

 

Wie ben jij?

Als intercedent ben je een echte aanpakker, neem je makkelijk initiatief en ben je zelfsturend. Je bent energiek, ziet kansen en vindt plezier in het maken van de juiste match tussen werkzoekende en bedrijf. Je luistert met aandacht naar de wensen van werknemer én werkgever. Ervaring is niet nodig, wel de wil. Je wordt intern opgeleid tot een volwaardig intercedent. Je hebt HBO werk- en denkniveau bij voorkeur richting commerciële economie en hebt bij voorkeur enige ervaring in de sales, je bent 40 uur in de week beschikbaar en bent in het bezit van een rijbewijs B. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan ben jij onze kandidaat!

 

Wie zijn wij?

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door maximale investering in contact met zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht. Door onze jarenlange ervaring zijn wij thuis in iedere branche. Maxim uitzendbureau werft en selecteert zowel vast als tijdelijk personeel in de meest uiteenlopende functies op elk niveau.

Je komt te werken op de vestiging Raamsdonksveer en zult regelmatig telefonisch contact hebben met de andere vestigingen voor vragen of een gezellig informeel praatje.

Heb je interesse in deze uitdagende en afwisselende vacature en voldoe je aan bovenstaand functieprofiel? Stuur dan je Curriculum Vitae en motivatie naar info@maximjob.nl  t.a.v. Henk van Keulen. Heb je vragen over de inhoud van deze vacature? Bel 0162-522600.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Intercedent, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden