Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Sales intercedent

Beschrijving:

Ben jij ondernemend en zie je overal kansen in? Ben jij zo iemand voor wie het glas altijd halfvol is en die niet van zijn stuk te brengen is? Ben jij ook representatief en voel je  je helemaal op je plek in binnen en buitendienstfunctie? Lees dan gauw verder, want misschien ben jij dan wel degene die we zoeken!

 

Maxim uitzendbureau is voor de vestiging Raamsdonksveer en Waalwijk op zoek naar een Sales Intercedent.

Als sales intercedent ben je een ware spin in het web. Je gaat op zoek naar nieuwe potentiële klanten. Daarnaast onderhoud je ook contacten met bestaande klanten en ben je voor hen het aanspreekpunt. Zo weet je precies wat onze klanten nodig hebben en hoe je op die wensen kunt inspelen. Je werkt samen met de intercedent op de vestiging bij het zoeken naar geschikte kandidaten voor vacatures en stelt deze kandidaten voor aan de klant.

 

Dit ben jij:

 

-       Jij hebt een afgeronde HBO opleiding richting commerciële economie, of een vergelijkbare opleiding

-       Commerciële ervaring

-       Affiniteit met de uitzendbranche

-       Resultaatgerichte instelling met een goed gevoel voor humor

-       In het bezit van rijbewijs B

 

Wie zijn wij?

Maxim uitzendbureau is al ruim 45 jaar een sterke regionale speler in Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij werken niet met targets, maar investeren maximaal in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkrachten.

Bij geschiktheid zijn er doorgroeimogelijkheden na gedegen inwerk periode. 

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je fulltime beschikbaar?
Stuur dan jouw sollicitatie met C.V.  met motivatiebrief naar 
info@maximjob.nl t.a.v. dhr. H van Keulen of bel naar 0162 522600


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Sales intercedent, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden